Ga naar hoofdinhoud

Clubinfo

Sportclub Nes Buren is dé ontmoetingsplek voor sportliefhebbers, jong en oud, waar gezondheid, plezier en gemeenschap samenkomen. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om actief te blijven, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze club is niet alleen een plek om te sporten, maar ook een hechte gemeenschap waar vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt. We streven ernaar om een warme, inclusieve sfeer te creëren waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht hun leeftijd of vaardigheidsniveau.

Bestuur

Het bestuur van de sportclub Nes-Buren bestaat uit:

  • Voorzitter: Martijn de Jong
  • Secretaris: José Oud
  • Penningmeester: Wytse Hoekstra
  • Bestuurslid: Rebecca Molenaar
  • Bestuurslid: Marianne Oud
  • Bestuurslid: Marrit Bonthuis

Gebruik kantine

We zijn als club ontzettend blij met onze kantine! Na een zware training of een intensieve wedstrijd moet er natuurlijk de gelegenheid zijn om alles te analyseren om nog beter te worden. Daarnaast moet er ook voldoende ruimte zijn voor wat ontspanning met een hapje en een drankje. Dit kan allemaal in onze kantine.

Naast de sportieve doeleinden kan de kantine ook ingezet worden voor andere doeleinden. De ruimte kan ook gebruikt worden voor vergaderingen of bijeenkomsten. Mocht je gebruikt willen maken van de kantine, dan is dat mogelijk. Heb je belangstelling of wil je hier meer over weten mail ons.

Zaalhuur

Wil je zelf een keer de zaal huren? Dan kun je dit rechtstreeks via de gemeente Ameland regelen. Klik op onderstaande knop.

Zaal huren

Contributie

Lidmaatschap
Het lidmaatschapsjaar van sportclub Nes-Buren loopt van 1 september t/m 30 juni van het daaropvolgende jaar. Word je lid binnen deze periode dan betaal je het lidmaatschap voor het hele lidmaatschapsjaar. De contributie wordt achteraf in de maand mei geheven. Dit houdt bijvoorbeeld in dat het lidmaatschap van seizoen juli 2023 t/m Juni 2024 wordt geïnd in mei 2024.

Nieuw
Nieuw bij de club? Super dat je overweegt lid te worden! Weet je nog niet zeker of de sport echt wat voor jou is dan mag je natuurlijk twee proeflessen draaien. Bij de derde keer meetrainen rekenen we erop dat je lid van de sportclub wordt.

Competitie volleyballers
Vanaf januari wordt er weer volop gevolleybald. Volleyballers van Nes Buren die meedoen aan de competitie dienen lid van de club te zijn. In uiterste nood is een wissel natuurlijk toegestaan. Net als een nieuw lid is twee keer meespelen toegestaan. Daarna dient ‘’de wissel’’ lid te zijn/worden van de club.

Mochten er vragen over zijn, neem gerust contact met ons op.

Contact

Tarieven

Prijzen lidmaatschap

Lid volwassene € 50,00
Lid tot 18 jaar   € 25,00
Volwassene en kind € 70,00

Prijzen sporten

Badminton € 15,00
Volleybal   € 15,00
Gymnastiek € 15,00
Turnen/gymnastiek € 115,00
Peuter bewegen € 15,00

Aan- of afmelden of een wijziging doorgeven

Wil je je aan- of afmelden of een wijziging doorgeven, dan kun je dit doen via onderstaande formulier.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Wilt u zich aan- of afmelden?
Back To Top